diumenge, 16 de gener del 2011

ARRIBA EL FINAL

Hola companys/es,

En aquest moment ens trobem a punt de creuar la línia de meta, però abans ens resta una última tasca de la PAC4, el missatge de defensa.

Direction arrow on the road, Image Source
http://www.gettyimages.es/detail/80470826/Image-Source
Les aportacions que han fet les companyes de CTIC han estat molt enriquidores i possitives. I m'agradaria abans de res, donar-vos les gràcies Ingrid, Núria i Marina, per les vostres valoracions. Ens han ajudat a fer evolucionar el projecte, i millorar-lo de cara a futurs lectors. És d'agrair també, el respecte i el grau de detall amb que heu fet els vostres comentaris sobre la WikiUnite-k 3.0. Es fa evident que us heu llegit la nostra wiki atentament i que heu gaudit tant com nosaltres fent-la. I aquestes alçades són aspectes que em fan pensar que tot l'esforç ha valgut la pena. Moltes gràcies companyes!!!!

Després de llegir atentament les valoracions de les companyes i comentar-les entre totes les unitekes, ens trobem inmerses en la redacció del nostre missatge de defensa, que probablement penjarem en l'espai de debat de l'assignatura durant el que resta de dia.

Personalment afronto aquesta última tasca amb alegria per representar el punt i final a tantes hores de feina i dedicació, però també amb una sensació d'extranya malenconia per l'inminent comniat del grup Unite-k 3.0. Resulta difícil dir adéu a unes companyes de grup amb les que em sento tant a gust com si les coneixés des de sempre, i amb les que he compartit tantes hores i tants bons moments. Moltes gràcies per tot unitekes!!!! Ha estat un plaer!!!!

Espero que aquesta última tasca no sigui un adéu definitiu, sinó un... fins un altre!!!!

2 comentaris:

  1. Hola Irene,

    És cert, crec que aquests moments que hem passat en el si de cada grup han creat uns llaços que ara, amb el final de CTIC tant aprop, s'acosta el moment dels adéus i provoca una sensació que has definit molt bé, la melancolia...

    Irene, un plaer tenir-te com a companya uniteka: la dissenyadora oficial de UNITE-K 3.0

    Gràcies, una abraçada i fins aviat!

    Gemma

    ResponElimina
  2. Hola noies,

    es podria dir que la nostra ha estat una relació breu però molt intensa, perquè és cert que en aquests dos o tres mesos hem compartit molts moments. Ha estat un plaer compartir aquesta vivència amb vosaltres, unitekes.

    Jo també espero que ens retrobem a d'altres assignatures, i que això sigui un fins aviat.

    Una abraçada!

    Laura

    ResponElimina