diumenge, 16 de gener del 2011

TREBALLANT EN LA DEFENSA DE LA WIKI



Doncs tal com ja us han avançat les unitekes, un cop llegides atentament les valoracions de les companyes de CTIC, aquests dies estem treballant en el projecte final de defensa de la nostra wiki. Pel que sembla encara manca una valoració, però el temps va passant i no podem esperar a veure si finalment arribarà o no, per tant hem tirat endavant amb l'elaboració de la defensa a partir de les valoracions que ja tenim. Realment n'estem molt satisfetes ja que les companyes han valorat la wiki molt positivament. I no només això, els companys de CTIC han arribat a la conclusió que les unitekes som un grup molt motivat i amb ganes de treballar. Però també es tractava d'aportar opinions i suggeriments de millora que enriquissin el projecte, i en aquest sentit penso que les qüestions que han proposat ens han ajudat molt.

5 comentaris:

  1. Hola Marta,

    Totalment d'acord: gràcies a les companyes que han realitzat la valoració de la nostra wiki hem pogut veure coses i detalls que se'ns havien escapat.

    Les unitekes motivades? Oi tant, el nostre grup ha estat un no parar! En aquesta assignatura no hi ha hagut gaires moments de descans, oi?

    Una abraçada,

    Gemma

    ResponElimina
  2. Hola!

    Ha estat un plaer valorar el vostre treball, ja que era un dels meus favorits ^^
    enhorabona!

    ResponElimina
  3. Hola companyes,

    De nou aprofito per agrair-vos, com les altres unitekes, les vostres valoracions. Ens han servit per fer evolucionar possitivament la WikiUnite-k 3.0. La veritat és que vam dedicar molt temps a perfilar detalls, però quan estàs tant capficat en un projecte passes per alt molts errors. I és ben necessari una aportació objectiva de lectores atentes com vosaltres, per adonar-se'n d'aquests aspectes.

    Moltes gràcies companyes!!!!

    ResponElimina
  4. Ei noies,

    quina il·lusió llegir el comentari de l'Íngrid, em sumo al que diu la Irene: gràcies per la teva valoració i les teves aportacions! La veritat és que les tres valoracions rebudes són molt interessants i ens descobreixen aspectes que ens havien passat inadvertits.

    Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Hola noies,

    jo també vull agraïr les aportacions de les nostres valoradores. Ens han ajudat a replantejar diverses qüestions i a millorar així la nostra wiki.

    Gràcies!

    Laura

    ResponElimina