diumenge, 16 de gener del 2011

M'ACOMIADO!


La valoració final la definiria com a molt positiva i enriquidora, i em refereixo tant a l’aspecte personal de relació amb altres companys/es, com de coneixements.

Sobre l’assignatura he de dir que m’ha permès aprendre moltes coses. He après a utilitzar noves eines com per gestionar i compartir marcadors, blogs, wikis, etc. Però per altra banda he après el que significa realitzar un treball en grup en un entorn virtual, que permet molta més agilitat en el desenvolupament del treball i en la presa de decisions, que no pas per contacte directe, perquè et connectes quan és possible, sense dependre de si en aquell moment la resta de companys hi són o no. Tot i que com en tot treball en grup has de tenir molta sort per trobar els/les companys/es adequats/des, aprendre a coordinar-te amb elles, ... Jo he tingut aquesta sort! Si vols que el projecte rutlli són del tot imprescindibles el sentit de la responsabilitat i la col·laboració i implicació per part de tots els membres. Crec que no ens hem permès gaires moments de tranquil·litat per això l’espai de debat tenia molt de moviment, ha estat un grup molt participatiu. Els nostres punts forts han estat des del primer dia: comunicació clara i fluïda, respecte, planificació, constància i solidesa.

Crec que hem sabut aplicar correctament les eines que en Joan ens ha proporcionat i que hem fet molta i molt bona feina . Tot i que ha costat una mica perquè les noves tecnologies tot sovint ens han fet de les seves.

Jo diria que hem superat l’assignatura!

Gràcies Unitekes! Ha estat tot un plaer!

5 comentaris:

  1. Hola Marta,

    Comiat, però amb un fins aviat!
    Un plaer treballar amb tu Marta.

    Gemma

    ResponElimina
  2. Hola noies!!!

    He de dir que estic convençuda que el resultat aconseguit no hauria estat el mateix sense vosaltres.

    Gràcies per tots els moments compartits. He aprés molt de vosaltres, tant dels vostres coneixements, com de les vostres formes de ser. Heu estat i sou unes grans companyes!!!! No canvieu mai!!! Sou genials!!!

    Com diu la Gemma... fins un altre!!!

    ResponElimina
  3. Hola noies,

    i tant que hem superat l'assignatura! Si més no a nivell personal ha estat un projecte molt enriquidor. I en gran part gràcies a vosaltres noies. Ha estat un gran grup, el de les unitekes!!

    Fins aviat!!

    ResponElimina
  4. I tant que heu superat lassignatura!
    A partir d'ara i durant un temps trobareu a faltar la comunicació entre Unite-kes, ja veureu :p

    Molt de gust d'haver estat company virtual teu!

    Espero que ens seguirem veient a altres assignatures,

    Psocòpter Jordi

    ResponElimina
  5. Disculpa, comentari "off the record". Aquest dematí t'he buscat. No sé si veuràs el missatge ni si és del teu interès o et molestarà (no és la meva intenció). Et deixo el meu mail meralceg@gmail.com. T'he enyorat tant aquests anys et desitjo el millor.

    ResponElimina