dilluns, 17 de gener del 2011

FINS UN ALTRE

Ha arribat el moment de dir adèu, però no sense abans fer una valoració de tot el desenvolupament de l'assignatura.

Man waving hat in air, rear view, Natalie Racioppa
http://www.gettyimages.es/detail/AA052398/Photodisc
Com comenten les meves companyes sembla mentida que s'hagi acabat CTIC. Encara em recordo dels inicis fa uns mesos amb el debat sobre el cas pràctic que va proposar el Joan. Eren uns dies per mi d'incertesa, pensava: i després del debat què? com farem el projecte grupal? com organitzarem els grups? i la comunicació? com farem per elaborar virtualment i de forma grupal un projecte? I ara, ja està, ja tenim la wiki penjada i elaborada. Què ràpid ha anat tot!!

Mirant en perspectiva, crec que ha estat l'assignatura més intensa i profitosa que he fet en tots els meus estudis. En cap altre he hagut d'aprendre a utilitzar tan ràpidament vàries tècnologies alhora, i a acordar milers de detalls en tant poc temps.

A finals de la PAC1 em semblava complicat arribar a un consens sobre la formulació d'un tema de projecte amb tres companyes més totalment desconegudes i a més a distància. Pensava: ens entendrem bé en l'aula de debat? Sabrem proposar les nostres idees al grup? Però sí, en qüestió d'un parell de dies vam ser capaces d'idear un tema de treball i uns objectius, així com uns acords grupals. En qüestió de grup, tot ha anat rodat des d'un principi. La clau d'aquest bon enteniment han estat la impliacació constant de totes les unitekes, la col·laboració, i el respecte en tot moment.

Les característiques del grup Unite-k 3.0, ens han ajudat a superar els entrebancs tècnics, l'esgotament, i el gran volum de feina de certes tasques, així com a assolir finalment l'objectiu de crear una wiki introductòria, atractiva, dinàmica, i molt didàctica.

D'altra banda valoro molt possitivament el grup format pel conjunt de companys de CTIC a l'aula 1. Hem aconseguit donar lloc a un grup de companys inquiets i disposats en tot moment a donar un cop de mà en tot el possible. Això a ajudat a fer de CTIC una experiència molt enriquidora, on hem tingut l'oportunitat d'aprendre els uns dels altres i d'anar formant entre tots el continugut de l'assignatura.

Acabo CTIC amb la sensació de satisfacció per totes les tasques superades i els resultats assolits. Però també m'emporto tots els coneixements descoberts gràcies als companys de l'aula, i el record de tants i tants debats constructius mantinguts en el bloc, en el fòrum, en l'espai de debat, i com no en el gran grup de treball de les unitekes.

Gràcies unitekes pel gran projecte que hem aconseguit, i gràcies companys i companyes de CTIC per tots els coneixements compartits!!!!
Typed word thanks, Jupiterimages
http://www.gettyimages.es/detail/86489942/Comstock-Images

Felicitats a tots per les wikis, i ànims en les proves de síntesi!!! Fins un altre!!!!

2 comentaris:

  1. Ànims a tu també amb les Proves de Síntesi!
    Encara que no t'ho creguis em fa com una mica de pena que CTIC no tingui PS :p és com estrany. Tant que hem treballat..!
    Ens veiem per la UOC!!
    Psocòpter JOrdi

    ResponElimina
  2. Hola Irene!

    Gràcies a tu per l'empenta que has donat al grup de les unitekes! Ets la dissenyadora oficial i molt més! Entre totes hem aconseguit fer un bon equip, i trobaré a faltar l'espai de comunicació que havíem creat tots els companys de CTIC.

    El que no trobo ni trobaré a faltar gens és una prova de síntesi o de validació (o com es digui, que he trobat les dues versions) de CTIC! Ja hem treballat prou Jordi!!!!! ;-)

    Ens trobem per la UOC! Una abraçada

    Gemma

    ResponElimina