dijous, 13 de gener del 2011

PREPARANT UNA BONA DEFENSA

Doncs ja esta, ja hem rebut les valoracions de tres companyes de CTIC sobre la nostra wiki, un projecte que ha ocupat bona part d'aquest semestre. Les unitekes estem molt contentes amb les valoracions, d'una banda veiem que hi ha aspectes a millorar però alhora les valoracions rebudes ens expressen que la wiki els ha causat bona impressió, en contingut i disseny. Gràcies pels vostres interessants punts de vista companyes lectores.

Ara comencem amb una nova tasca; l'elaboració d'una bona defensa, tot i que més que d'una defensa es tracta d'un intercanvi d'opinions enriquidor. Però bé, es digui com es digui, cal preparar aquest missatge "de defensa" en base a les opinions rebudes, amb una visió diferent sobre la feina feta: des del punt de vista del lector. Unes lectores que a més saben del que parlen: han utilitzat, gaudit i patit les mateixes eines i programes que les unitekes per tirar endavant un treball col·laboratiu que ens ha portat ha elaborar una wiki i un bloc fet colze a colze i de manera totalment virtual. Ara intentarem donar resposta a les valoracions i argumentar-ho el millor possible tot plegat. I no dubto que entre les quatre unitekes ho farem el millor que sabrem, com avui deia la Marta a l'espai de grup: SI PODEM! (frase del savi Bob el Manetes).

Res més..., ah, que me n'oblidava: no vull deixar de felicitar a tots els companys de CTIC per la feina feta, les wikis presentades són totes molt interessants i ben treballades, cada una amb unes característiques que la fan original en contingut i en disseny. Felicitats a tots per la feina ben feta! Tot i que al principi el Wikispaces semblava indomable, i ens provocava moments de desesperació, entre tots hem aconseguit amansir-lo i treure'n uns bons resultats, i perquè no donava més opcions que sinó...

Salutacions a tots!


Dades imatge: Strategy board for a soccer game, Benne Ochs, font: http://www.gettyimages.es/detail/73096944/fStop

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada