dijous, 18 de novembre del 2010

ANEM FENT CAMÍ

L'equip d'UNITE-K 3.0 ja hem presentat la PAC2!

Valoració del treball realitzat


En aquesta segona PAC hem fet una bona feinada: La wiki ja té una estructura que hem treballat entre totes, elaborant-ne l’índex, creant gran part de les pàgines que contindrà i fent la descripció bàsica del que inclourem en cada pàgina. Crec que entre totes estem aconseguint visualitzar el que pot arribar a ser. Personalment ja començo a entendre el funcionament de la wiki (tot i que ha vegades no fa cas: l'anomenada "vida pròpia de la wiki").

El blog també ha anat canviant de cara, el disseny s’ha adaptat per aconseguir una millor lectura i aconseguir un aspecte més modern o si més no, no tant clàssic.

Un altre aspecte a comentar és la primera valoració de la feina feta (PAC1). Em sembla que la valoració ha estat satisfactòria i la feina s’ha vist recompensada, tot i que els dubtes, descuits i petits errors a l’hora d’entendre l’enunciat han fet que no fos tant bona com esperàvem. De totes maneres, dels errors també s’aprèn!

Treball en grup

Segons el meu parer les diferents components del grup ens complementem bé: les tasques es reparteixen de manera fluïda i hi posem interès i ganes, dedicant tot el temps que podem. Utilitzem el sistema de comunicació asíncron i ens en sortim prou bé; respectem les opinions i reflexionem sobre els diferents temes que van sorgint per prendre les decisions entre totes.


Proposta de millora

Si alguna cosa es podria millorar crec que és el moment de finalitzar les PACs abans de les entregues. Sol ser en aquests últims estadis de la feina quan sorgeixen els dubtes i petits retocs que per manca de temps no solucionem tant bé com m’agradaria. De manera que la meva proposta de millora seria afegir una mica més de temps dins de la planificació, per poder dedicar-nos un xic més als repassos i retocs d'última hora abans del lliurament.

Només em queda comentar que estic molt satisfeta del treball que estem fent entre totes. Ànim unitekes!


Dades imatge: "Hands on top of each other", Dynamic Graphics, 2007.

1 comentari:

  1. Bon dia Unite-k Gemma!

    M'ha fet gràcia quan et refereixes a "l'anomenada 'vida pròpia de la wiki'". I tant que la té!

    Quan parles del "moment de finalitzar les PACs" crec que ho podríem fer a tots els grups que hi ha i que hi ha hagut. Per ventura n'hi ha cap que hagi treballat de valent, a consciència, i no s'hi hagi trobat? I malgrat tot, això rutlla, oi? ;-)

    El Psocòpter Jordi
    http://psocopters.blogspot.com/

    ResponElimina