dissabte, 27 de novembre del 2010

TRAÇANT MAPES

Les unitekes hem arrencat amb la PAC3, això ja comença a rodar i no es pot parar!

Primer de tot hem acabat de perfilar els que havia quedat pendent d'altres PAC, i gràcies a la Marta crec que han quedat resolts els serrells que quedaven.

Començant pel relleu de coordinadora, la Laura ha agafat les regnes i ha penjat una nova planificació perquè entre totes decidim els terminis per realitzar les tasques i les tinguem clares des de l'inici de la PAC.

De moment ja hem an
at escollint els conceptes principals que defineixen l'estructura de la wiki, per començar tot seguit amb el mapa conceptual. La veritat és que l'ús constant d'eines desconegudes aporta a les tasques encomanades a cada PAC un interès doble, el treball virtual en grup i l'adquisició de coneixements tecnològics molt útils. La nova eina per realitzar el mapa conceptual i per la qual ens hem decidit és el CmapTools (d'ús gratuït i amb tutorials i informació a la web que el fan fàcil de manejar). Actualment estem investigant tot el que ens permet aquesta eina (ús de fletxes, connectors, requadres, fons,...) sembla que és una eina molt àgil i intuïtiva.

Tot i això no deixem de banda la wiki ni el blog: entre totes anem millorant de contingut i de disseny, la Irene s'esta demostrant una gran dissenyadora i com es pot observar en el bloc hi ha fet uns canvis molt interessants que en milloren la lectura i l'aspecte.

De moment la feina va avançant: entre totes anem afegint contingut i valor al treball que s'ha d'elaborar, és a dir, un treball en equip!


Ànim amb aquesta nova tasca unitekes!



Dades imatges:
1. "Globe shows Europe Africa in a labyrinth of arrows", Dieter Spannknebel.
Font: http://www.gettyimages.es/detail/86196653/Photodisc
2. "Stack of arrows", i-works/amanaimagesRF. Font: http://www.gettyimages.es/detail/97732470/amana-images

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada