dissabte, 27 de novembre del 2010

ENGEGUEM LA PAC3!

Aquesta setmana hem posat en marxa la PAC3. Els primers dies els hem dedicat a fer una lectura atenta de l'enunciat, ja que s'ha demostrat molt important, i als primers acords de funcionament d'aquesta nova PAC. Així, tenint en compte els acords grupals inicials, hem fet el canvi de coordinadora seguint l'ordre alfabètic, de manera que he rebut el testimoni de part de la Irene. D'altra banda, també ens hem posat d'acord en la planificació per aquesta tercera PAC.

Els darrers dies hem començat a treballar en la confecció del mapa conceptual del nostre projecte. Hem seleccionat tot un seguit de paraules clau i, d'entre les dues aplicacions proposades pel Joan, hem decidit utilitzar el CmapTools. Així, ara ens toca familiaritzar-nos amb aquesta nova eina, tot i que amb els manuals que ha trobat la Gemma tot sembla molt més senzill. De fet ja tenim creada la nostra carpeta de treball, que porta per nom UNITE-K.

Sempre costa una mica orientar-se en una nova PAC, comprendre el que se'ns demana i aprendre a utilitzar les aplicacions que requereix. Però sembla que després d'aquests primers dies ja ens hem orientat i la cosa comença a rutllar. Com sempre, penso que ha estat fonamental el fet de compartir informació i resoldre dubtes conjuntament, en resum, el treball en equip.

Endavant amb la PAC3!!


Dades imatge: "Computer mouse decorated with compass points (digital composite)", Will Woods. Font: http://www.gettyimages.es/detail/200439198-001/Photographers-Choice-RF

1 comentari:

  1. Hola Laura,
    Realment al iniciar una nova PAC sempre costa d'orientar-se... però des de bon començament de la PAC3 has fet una bona planificació, i ara ja ens trobem en plena elaboració del mapa conceptual uniteka.

    Seguim així noies!

    ResponElimina