dissabte, 20 de novembre del 2010

L'EQUADOR DEL PROJECTE

Aquesta setmana hem fet l'entrega de la PAC2, de manera que es pot dir que ens trobem a la meitat del projecte de l'assignatura.

La wiki d'UNITEK-3.0 ja està estructurada. Aquests dies hem acabat de definir l'índex i els que seran els principals apartats de la wiki, i hem fet retocs en el seu disseny. Així que tenint l'esquema de base, ara "només" falta omplir-lo amb els continguts.

Aquesta setmana també hem rebut la valoració de la PAC1. La veritat és que totes vam quedar una mica sorpreses ja que, per tot el què havíem treballat, esperàvem una millor valoració. Però, fent autocrítica, és cert que hauríem de prestar més atenció als detalls dels enunciats de les PACs, per tal d'adaptar-nos el màxim possible al que se'ns demana.

D'altra banda, penso que també podríem millorar en la presa de decisions sobre aspectes concrets del desenvolupament del treball. És a dir, em sembla que assegurar-nos de deixar aquestes decisions per escrit en el mateix moment en què arribem a un acord evitaria confusions (com ha succeït amb l'aparença de la wiki) i ajudaria a que el treball fos més fluid.

A banda d'aquests dos petits detalls estic satisfeta amb la feina feta pel grup fins al moment. Penso que estem treballant a un bon ritme i que l'esperit d'equip ens ajuda a superar els petits entrebancs. Definitivament l'engranatge funciona!

A l'espera d'indicacions sobre la PAC3, agafem forces per seguir amb la feina.

Ànims unitekes, que anem per bon camí!

Dades imatge: "Stick figures on cogwheels", 2008 Jorg Greuel.

3 comentaris:

  1. Laura,

    Vosaltres també sopreses per les valoracions en la qualificació de la PAC1?? Doncs heu de saber que els psocòpters vam quedar igual de tocats i pel que he llegit en altres blocs no es tracta d'un fet aïllat.

    Per tant, no us sentiu estranyes ;-)

    El psocòpter Jordi

    ResponElimina
  2. Hola Laura,

    Em sembla molt bona idea deixar per escrit els acords que van sorgint sobre la marxa per evitar malentesos. Podriem assignar aquest rol a alguna uniteka, no?

    D'altra banda estic del tot d'acord en l'esperit d'equip de què parles. Formem un gran equip, i amb la nostra feina conjunta, no hi ha molts entrebancs, en general tot va rodat gràcies a l'esforç unit de les unitekes!!!

    ResponElimina
  3. Hola Laura,

    Jo també estic d'acord en anar deixant per escrit les decisions que prenem al llarg de les tasques, ja sigui afegint-ho als documents que ja tenim o creant-ne de nous, tot arxivant-ho a l'àrea de fitxers. Així evitaríem futurs dubtes que es creen al anar desenvolupant la feina, com en el cas dels formats (quin embolic ens vam fer, eh?). Però bé, com comentem totes: a la fi sempre ens en sortim gràcies al bon esperit d'equip de totes les unitekes!

    Seguim així noies!

    ResponElimina