dimarts, 30 de novembre del 2010

CONTINUEM ENDAVANT!!

(Aquesta entrada va amb retard!)

La setmana ha estat una mica més tranquil·la! (em refereixo a la setmana passada!). La Irene ha passat el relleu de la coordinació a la Laura que segur que també se'n sortirà molt bé! Aquesta setmana (em refereixo a la setmana passada!) l'hem aprofitat per actualitzar alguns aspectes dels acords grupals i dels criteris de cerca. S'han fet alguns canvis en el disseny del bloc per tal de millorar la visualització i fer-lo més actractiu. Tenim unes dissenyadores al grup que sempre estan atentes! així dóna gust!!!!

Però ja ho vaig dir en un altre post! aquesta assignatura és un no parar!! i ara ja començem a treballar individualment en els mapes conceptuals, per posteriorment fer una posada en comú. Continuem aprenent a fer servir nous recursos TIC. Aquest cop gràcies a la Gemma i als tutorials que ens ha passat tot ha estat més fàcil!!

5 comentaris:

  1. Hola noies!

    Jo també voldria donar-vos les gràcies a totes per la feina ben feta, i pel respecte i companyerisme mostrat en tots els debats.

    Gràcies unitekes!!

    ResponElimina
  2. Marta, crec que totes estem d'acord en que el treball en equip que vam començar amb por i un pèl de desconfiança a l'inici de semestre esta resultant ser molt enriquidor. Unitekes, és un plaer treballar amb vosaltres!

    Per cert Marta, les etiquetes de l'entrada estan totes en una, crec que al escriure-les t'has oblidat de la coma entre tag i tag! Al núvol d'etiquetes apareix: "coordinadora acords mapa_conceptual" tot en un! És com tu, una bona companya i bona portaveu "todo en uno"! jejeje....

    ResponElimina
  3. Aquesta assignatura és un no parar? O sou vosaltres que no pareu i us mereixereu la millor nota? ;-)
    Sembla que tot us va genial. Me n'alegro! A seguir com fins ara!!
    Psocòpter Jordi

    ResponElimina
  4. Si noies, és un no parar! i el pitjor del cas serà quan ja ho tindrem superat. Aleshores ens pasarà com als avis, trobarem a faltar l'activitat. :)

    Kenneth

    ResponElimina
  5. Gràcies Gemma! m'havia oblidat les "comes". Ben vist!

    ResponElimina