dissabte, 13 de novembre del 2010

EL PROJECTE D'UNITE-K 3.0 JA HA PRES FORMA!

Els inicis del projecte han estat durs però alhora molt enriquidors. Ara ens trobem en plena PAC2, de manera que és un bon moment per fer les primeres reflexions.

Del realitzat fins al moment, he trobat especialment interessants aquelles tasques que han requerit que mantinguem discussions al nostre espai de debat, com ara la redacció dels primers acords de funcionament, la concreció del tema del treball, la tria dels criteris de selecció i validesa, etc. Penso que això ens ha ajudat a agafar la dinàmica del treball en equip en un entorn virtual, i que ens hem acostumat prou ràpid a dialogar i arribar a acords en aquest context, de manera que a hores d'ara comunicació és molt fluida.

D'altra banda també han estat molt enriquidores les pràctiques amb el marcador social Delicious i amb la wiki, aplicacions que coneixíem però de les quals no n'érem usuàries. De fet, tot just estem encetant el nostre projecte de wiki, i sembla que cada dia aprenem coses noves sobre les possibilitats que ens ofereix.

Personalment estic molt satisfeta de la feina feta pel grup fins al moment. No hem tingut cap entrebanc destacable, i tot i que el volum de feina és considerable anem seguint la planificació sense endarreriments significatius. Com a punts forts del nostre equip assenyalaria la constància i la comunicació, i el nostre motor són les ganes d'aprendre i de gaudir del procés. Penso que fins ara ho hem aconseguit.

Endavant unitekes!

2 comentaris:

  1. Hola Laura,
    Tens tota la raó, el treball virtual en grup és tota una experiència i sobretot una descoberta constant i molt enriquidora!

    ResponElimina
  2. Hola Laura,

    Estic d'acord amb tú. I penso que la manera com hem respost com a grup mantenint una comunicació fluida i treballant de forma constant com dius, és el que ens ajuda a fer del projecte una experiència molt profitosa, i a convetir aquesta forma de treball que mai haviem emprat, en un entorn que a hores d'ara sembla molt familiar.

    Continuem així!!!

    ResponElimina