dimecres, 10 de novembre del 2010

BON INICI PER LES UNITEKES!

En aquesta PAC 2 (Prova d'Avaluació Continuada), la Wiki d'UNITE-K 3.0 ja comença a a agafar forma, i tot i que al principi hem tingut algún petit entrebanc, el resultat està sent molt gratificant. Continuem cercant noves fonts per desenvolupar el tema, i els acords sobre els criteris de selecció i validesa per aquestes cerques ja quasi estan enllestits. El nostre bloc ja comença a funcionar. I ja estem debatent l'índex per la wiki.

La veritat és que aquest projecte és un no parar, i un continu descobriment de noves TIC; el grup de treball, el Delicious, la wiki, el bloc, etc. Però amb la bona dinàmica de grup que portem les unitekes, la feina es fa realment agradable. Crec que la clau del bon funcionament rau en la constància de totes en la feina, en el respecte en vers les opinions de la resta, en la comunicació fluida, i en el companyerisme mostrat.

Tot plegat, fa que les tasques planificades es vagin assolint. Hi ha implicació, i això es nota en els resultats. Si he de fer algun suggeriment per les properes PACs, només seria intentar ser una mica més estrictes amb el timing acordat. Ara ens hem retrasat una mica en concretar el disseny de la Wiki, i en el criteris de cerca. Però crec que és normal perquè tot just ens iniciem en el projecte, i en unes TIC que desconeixiem.

Així que, ànims unitekes que anem per molt bon camí!!

1 comentari:

  1. Ei Irene,
    És ben veritat que el treball virtual que estem duent a terme és un no parar: de descobriments tecnològics i de feinada! Però amb la bona comunicació i entesa que estem mostrant entre totes les unitekes ens en sortirem.
    També volia felicitar-te per la gran tasca que estas fent de coordinadora d'aquesta PAC2, gràcies!

    ResponElimina