dimecres, 24 de novembre del 2010

SUMA I SIGUE: FINAL PAC2, INICI PAC3

Aquesta setmana la meva segona entrada va amb una mica de retard. Un viatge planificat fa temps ha estat el motiu. Les meves companyes unitekes ja n'estàven informades, i els he d'agrair la comprensió i recolçament mostrats en tot moment. Gràcies Laura, Marta i Gemma!!!!

 Abans del viatge, coincidint amb el lliurament de la PAC2, la valoració de la PAC1 ens va decepcionar una mica. Però lluny de desmoralitzar-nos, hem coincidit que hem d'aprendre a llegir més atentament els enunciats de les PACs per evitar els mateixos errors. Sabem que anem per bon camí, i això crec que ens ha servit per intentar superar-nos en les següents PACs.

A la tornada del viatge, reprenc la rutina diària, feina i treballs de la UOC. La PAC2 la vem lliurar a temps, i tot i haver passat uns dies de "break", CTIC és un "suma i sigue", i ja estem a l'inici de la PAC3!!! La wiki ja és una realitat, i tot plegat va agafant forma.

En aquesta PAC3 cedeixo gustosament el rol de coordinadora a la Laura. Ha estat un plaer fer de coordinadora d'UNITE-K 3.0, però estic del tot convençuda que la Laura ho farà molt bé. De fet ja ens ha donat les primeres pautes: tasques a realitzar en aquesta PAC, i una planificació molt ben estructurada. Amb un grup així, dóna gust treballar!!!

Tot i que la feina evoluciona molt favorablement, el nostre punt feble continua sent el moment dels lliuraments, quan sorgeixen dubtes i petits detalls que ens costen perfilar de forma ràpida.

La meva proposta de millora és procurar ser més estrictes amb els timings per evitar maldecaps i moments d'estrés d'última hora. Potser, com diu la Gemma, la solució rau en deixar més marge de temps abans del lliurament, per enllestir i avaluar tota la feina conjuntament amb tranquil·litat. També aniria bé, com diu la Laura, deixar per escrit els acords que anem fent sobre la marxa, per tal que les idees valorades quedin clares per totes les unitekes, i totes treballem en la mateiza direcció. Jo afegiria que potser hauriem de prendre les decisions de forma més ràpida.

De totes maneres, si continuem amb la mateixa dinàmica de treball en equip, companyerisme i implicació conjunta, aquests petits entrebancs es poden superar fàcilment.

Continuem amb aquesta dinàmica, que el camí continua!!!!!

2 comentaris:

  1. Has estat de viatge? Segur que això t'ha ajudat a tornar amb més ganes. Sempre és bo descansar una mica.
    Com ja he comentat en altres llocs, a uns quants ens va "decepcionar" algun comentari de la primera valoració del consultor. Però endavant!
    Sort al grup i seguiu fent les coses bé com fins ara! (però acabades una mica abans :p)

    El psocòpter Jordi

    ResponElimina
  2. Ben tornada Irene!

    Jo també crec que si continuem fent la feina amb el mateix interès i compromís de totes, la feina anirà endavant. I és que en aquesta assignatura no es pot parara: és un suma y sigue com molt bé dius!

    Endavant i ànim, que ja iniciem la PAC3!

    ResponElimina