dijous, 9 de desembre del 2010

CONTENTES AMB LA VALORACIÓ!!


Doncs sí! aquesta vegada estic molt contenta amb la valoració de la PAC 2 i em consta que les meves companyes també!!. Hem pencat de valent i s'ha notat! Enhorabona Unitekes!!!!
Només m'ha fet una mica de por el fet que en Joan pensi que l'índex de la wiki és una mica ambiciós. De moment ja hi estem treballant i volem tenir-ho enllestit per divendres, així tindrem temps de poder fer valoracions de tot el contingut a nivell de grup i podrem entregar-li la PAC 3 juntament amb el qüestionari, de manera que crec que anem prou bé! A més aquesta valoració ens ha donat forces per continuar endavant ara que ja comencem a notar el cansament... Ànims unitekes! a veure si aconseguim la mateixa valoració per la PAC 3!!

6 comentaris:

  1. Enhorabona!!!

    teniu un blog molt xulo :)

    Crec que tots plegas ja hem passat la part més difícil, només falta una petita empenteta :)

    Salutacions d'una @arvivera 3.0 ;)

    ResponElimina
  2. Hola Marta,

    És ben veritat que aquesta valoració ha estat un revulsiu per les unitekes.

    Ànims i força per aquests últims esprints abans d'arribar a la "Gran Final de ctic"!

    ResponElimina
  3. Teniu un índex ambiciós? No m'estranya, sempre he pensat que el vostre grup posa el llistó molt alt. Això és molt bo! Sou molt treballadores i teniu ganes d'èxit!!

    Psocòpter Jordi

    ResponElimina
  4. i tant Jordi!

    les unitekes estan amenaçades!! si les trobo en una altra assignatura i s'ha der fer un treball en grup les buscaré ràpidament.

    Són unes cracks!

    ResponElimina
  5. Enhorabona pels vostres èxits ben merescuts!

    ResponElimina
  6. Hola companys!!!

    Moltes gràcies per les felicitacions! A aquestes alçades del projecte venen molt bé. Com també ens ha anat molt bé la valoració de la PAC2. Ha estat una graaaaan empenta!

    Una abraçada a tots!

    ResponElimina