diumenge, 5 de desembre del 2010

FINALMENT, COMENCEM A REDACTAR

Com ja ha comentat la Irene al seu post, aquesta setmana hem enllestit el mapa conceptual. La veritat és que al principi em semblava molt complicat construir-lo entre totes, de manera col·laborativa com requereix l'assignatura. Però ha resultat molt més senzill del que m'esperava. De seguida vam trobar la millor manera de fer-ho: cadascuna creava un mapa individualment i després, a partir de totes les propostes, construíem el mapa definitiu, incloent-hi els punts més elaborats per cadascuna i el disseny de la Irene, com ja ve sent habitual. El cert és que jo també n'estic molt satisfeta, tant de la metodologia emprada com del resultat final.

Ara mateix estem començant la redacció de l'esborrany de la wiki. De moment hem acordat el pla de treball, que no és poca cosa, i hi hem començat a treballar. Ens esperen uns dies de feina intensa, però bé, sembla que aquestes alçades ja hi estem tots acostumats.

L'entorn de treball és cada cop més agradable, i penso que això és fruit del treball personal de totes les unitekes, que s'esforcen per millorar la comunicació i perquè els espais comuns siguin cada vegada més amens. Tot plegat està facilitant molt la feina.

Gràcies unitekes!



Dades imatge: "Painting the rainbow", Minimil. Font: http://www.gettyimages.es/detail/96420787/iStock-Vectors

1 comentari: