dimarts, 21 de desembre del 2010

TOT ESFORÇ TÉ LA SEVA RECOMPENSA

Aquesta darrera setmana ha estat un no parar! Ens trobem a la recta final de totes les assignatures, de manera que el volum de feina dels darrers dies ha estat bastant feixuc. Però bé, tot esforç té la seva recompensa, i el cas de l'assignatura Competències TIC és veure que la wiki del grup ja està pràcticament enllestida. Sembla que va ser ahir quan, com ha recordat la Gemma, ens enfrontàvem a la wiki en blanc. I ara ja hi estem fent els últims retocs, sembla mentida! A més, ja hem començat a preparar la presentació de la wiki a partir del text proposat per la Marta que, s'ha de dir, ens ha donat una gran empenta en aquest sentit.

Un cop més és d'agrair la constància de totes les unitekes que, tot i el volum de feina i les adversitats del camí, estan sempre al peu del canó.

Un darrer esforç i ja tindrem la PAC4 dominada! Com diu aquesta cançó: "You can get it if you really want. But you must try, try and try. Try and try, you'll succeed at last."

Ànims amb l'última PAC!






Vídeo: Desmond Dekker: "You can get it if you really want". Font: http://www.youtube.com/watch?v=zlhRBunuopc

4 comentaris:

  1. Hola Laura,

    Doncs sí ja estem al final, i el cert és que se m'ha passat el temps volant. Suposo que com no hem parat, estàvem tant capficades que no ens hem adonat, però.... ja estem a les darreres setmanes del projecte!!!! I ho hem aconseguit com deies, gràcies a la constància i l'empeny de totes.

    Ànims que ja queda poc!

    ResponElimina
  2. Aquests dies són de tràfec per tots crec: enllestir PACS, finalitzar treballs, acabar mòduls... que els exàmens són d'aqui un mes!!

    Bones festes!! :)

    ResponElimina
  3. Hola Laura,

    Al final el semestre passa en un vist i no vist, tot i que quan et trobes enmig de PAC's i mòduls per llegir i ho has de compaginar tot amb les hores laborals i la vida familiar i social..., realment hi ha moments de pur estrès!

    Això si, haurà valgut la pena, no us sembla?

    Ànims! Ah, i bones festes!

    Gemma

    ResponElimina
  4. I tant noies! ben mirat crec que ens en estem sortint força bé! El pitjor ja ha passat de manera que tirem endavant que d'aquí a un no res ja haurem acabat amb l'assignatura!

    ResponElimina