diumenge, 19 de desembre del 2010

PEÇA A PEÇA

Hem anat component i donant forma a la wiki, com qui fa un puzzle, peça a peça. I ara ja arribem al moment de col·locar la última peça, l'encaix més esperat, el que tancarà la wiki i serà el punt i final de la seva elaboració.

Hem anat dotant de contingut a la wiki: artesanalment, pas a pas i sense pausa des del tret de sortida de la PAC1. Hi ara que la PAC4 ja ha començat i ens queda poc temps per donar per acabada la wiki, tot fent una mirada enrere recordo el primer dia d'entrar a la wiki. Estava buida i el primer intent de crear-hi una pàgina va provocar-me un ensurt! Si si... vaig començar amb mal peu, esborrant una feina que havia fet una companya, la Irene. Per sort quasi bé tot es pot arreglar en aquesta vida i la pestanyeta història i l'agilitat de la Irene en entendre el funcionament de la wiki em va salvar de la mala consciencia d'haver esgarriat una feina. Ara, la wiki ja no és aquell espai buit i sense contingut, té un grapat de pàgines i feina feta per les unitekes. Hem après a entendre'n el funcionament, no m'atreveixo a dir dominar-lo ja que la wiki guarda molts secrets i una vida pròpia que fa desesperar de tant en tant... Però bé, ningú va dir que això seria fàcil, oi?

Aquesta assignatura ha tingut moments de feinada intensa i moments de calma, però s'ha convertit en l'assignatura més absorbent del semestre, i tot i això hi estic enganxada! Cada dia passo per l'espai grup i intento aportar el meu granet de sorra. Ara entre retoc i retoc m'he escapat per escriure la meva entrada setmanal al bloc. Hauria de fer una valoració de la feina, però em repetiria: tot funciona. Les unitekes estem enllestint la wiki i paral·lelament hem començat a treballar el text de presentació de la wiki, la Marta n'ha redactat un (esborrany en diu ella) que a mi em sembla una presentació molt ben feta i estructurada. Un altre tema relacionat amb la wiki és l'accés, que com que ens agrada redecorar, ara és nou, tot i aconseguit per accident, funciona i per tant, les unitekes aviat convidarem als companys a fer-hi una visita. Però primer acabarem de preparar la wiki per la valoració final. Valoració que ja veurem com anirà, de moment farem la wiki el millor que podem.


Ànim a tots els companys de CTIC amb les seves wikis! Una abraçada virtual,


Gemma



Dades imatge: Edge piece of puzzle next to it's space, Dimitri Vervitsiotis, Font: http://www.gettyimages.es/detail/86179600/Photographers-Choice-RF

4 comentaris:

  1. Hola Gemma,

    Sí, la veritat és que sembla mentida... fa unes setmanes en obrir la nostra wiki vèiem poca cosa més que la pàgina Home amb el text que inclou per defecte. Però ara sembla una web de cap a peus, amb la seva barra de navegació estructurada i pàgines ben plenes de contingut. Qui ho diria, amb lo extranya que ens semblava al principi!!!

    Però les unitekes som així, un grup que treballa de valent (tot i que sovint fa les seves pifiades, almenys jo), per treure la feina endavant.

    I no només això, doncs amb la gran iniciativa de la Marta la presentació ja ha pres forma!!!

    Dius que ho fem tot lo millor que podem. I jo afegiria, a més, que podem estar ben contentes amb els resultats. A veure què pensen els companys?

    Ànims que ja queda menys pel final!!

    ResponElimina
  2. Ei! Gemma,

    Virtuals o físiques, tant se val, s'agraeixen les abraçades, són encoratjadores.

    Gràcies.

    Kenneth

    ResponElimina
  3. Nosaltres estem lluitant encara amb la wiki: tamany de les imatges, imatge de fons(que queda com un "xurro", etc. Molta sort en la pac4!

    ResponElimina
  4. Noies, l'assignatura no ho és gens de fàcil... però que voleu que us digui... trobo que ens en estem sortint prou bé, no?

    ResponElimina