dimecres, 29 de desembre del 2010

WIKI FINALITZADA I LLIURADA!!!

Ja hem arribat al tancament de la wiki d'Unite-k 3.0. Qui ho diria? La veritat és que aquest moment em semblava tant llunyà quan iniciavem l'assignatura de CTIC. El cert és que ja només la paraula "wiki" em sonaba extranyíssima!!! I ara hem creat una nosaltres mateixes!!

Avui podem celebrar el resultat de la gran feinada que hem estat realitzant durant tot el semestre. I podem estar ben satisfetes dels resultats. Hi ha hagut moments d'estrés, de nervis, etc., però ho hem aconseguit noies!!!!! La WikiUnite-k 3.0 ja és tota una realitat!!!!!

Felicitats unitekes!!!! I gràcies per tots els moments compartits durant el projecte. Ha estat molt enriquidor, i una experiència inoblidable!!!!

Ara només queda esperar que la wiki agradi als nostres companys, i procurar defendre lo millor possible el projecte. De moment podem riure com nens petits!!!!!

Group of children laughing, Bran New Images
http://www.gettyimages.es/detail/107072784/Lifesize

I parlant de nens... voldria aprofitar per celebrar que fa tot just uns minuts, ha nascut el meu nebot Pol!!!!!!!!!!!!!! Quina emoció!!!! Estic súper contenta!!!!!! Ja som un més a la familia.

Noies a descansar, que ens ho mereixem!!!!

3 comentaris:

  1. Felicitats, Irene!! Pel wiki i per en Pol :)
    Per fi ja hem acabat els wikis :p Jo el que pensava al principi de l'assignatura era que no seríem capaços de crear tot el wiki bàsicament només a la pac3, però ens n'he sortit, tots plegats :D

    ara unes vacancetes de nadal.

    Salutacions,
    Psocòpter Jordi

    ResponElimina
  2. Felicitats tieta!

    Doncs si que semblava llunyà el moment del tancament, però com bé comentes en podem estar ben contentes: per no tenir ni idea del funcionament d'una wiki a principi de ctic ens en hem sortit molt bé, no?!

    Ara a disfrutar de la família i d'en Pol!

    Una abraçada,

    Gemma

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats, per doble banda!

    Heu fet una tasca increible, m'agrada molt l'estètica que heu donat al wiki, seguint amb el disseny del bloc, novament felicitats companyes!

    ResponElimina