dijous, 16 de desembre del 2010

TRET DE SORTIDA A LA DARRERA PAC

Doncs ja hem entregat la PAC3 i n'estem molt satisfetes! faltarà veure la valoració! Però com que no en tenim prou seguim retocant detallets i millorant el disseny, mentre en Joan ens va donant les indicacions per començar amb la darrera PAC4. En aquesta PAC4 em tocava exercir de coordinadora, però les meves companyes han pensat que com que també soc la portaveu oficial de les Unitekes seria millor passar el relleu a la Gemma. Com que és una mica patidora li vull donar una abraçada des d'aquí!! segur que ho farà tan bé com la Irene i la Laura. Però també enviaré una altra abraçada a la Irene!! ja sabeu que és la dissenyadora oficial del grup, i ha tingut un petit entrebanc amb la wiki!! La feina no s'atura, ella mateixa ens ha trobat una solució esporàdica fins que s'arregli. Ànims Unitekes que ja som a la recta final!!! i recordeu ens queda una cervesa pendent!!

Don't Worry noies!!!

Everything's Gonna Be Alright


2 comentaris:

  1. Hola Marta,

    Moltes gràcies per l'abraçada! La veritat és que estava molt preocupada. Però com dius, suposo que tot es pot solucionar. De moment podem continuar treballant, que és l'important.

    Gràcies també per la cançó, ve perfecte ens aquests darrers passos del projecte UNITE-K 3.0.

    Ànims també a la nova coordinadora Gemma!

    Tranquil·la que de la cervesa no m'oblido pas!!!!!

    ResponElimina
  2. Don't worry be happy unitekes!

    Gràcies pels ànims noies! Patir segur que patiré, perquè a part de taure sóc patidora de mena... però tinc plena confiança amb el uniteka-power i sé que ens en sortirem i ho farem tot lo bé que sabem i ens permeti la wiki!

    Ànim noies, i dels entrabancs ens en riurem mentre fem la cerveseta! Oh i tant! (com diu en Bob el Manetes, oi Marta?) jejejeje....

    ResponElimina