dimarts, 28 de desembre del 2010

WELCOME

Doncs ja esta, ens ha costat donar per acabada a la wiki: sempre es veuen coses per millorar, aquesta part de la PAC4 ha servit per realitzar els últims retocs (sobretot estètics i de navegació) que acaben de donar forma a un treball en equip que ha resultat molt enriquidor. La dinàmica del grup ha ajudat a realitzar les diferents tasques, totes ens hi hem aplicat, aportant idees, millorant-les i tornant a donar-hi voltes fins aconseguir el que es buscava.

PRIMER DE TOT UNA DEDICATÒRIA A LES MEVES COMPANYES UNITEKES, QUE SÓN LES MILLORS:



Esperem assolir el que es buscava en aquest projecte, amb la wiki volem aportar una visió de les Biblioteques universitàries 3.0 : noves eines per a la recerca i l’aprenentatge, i que sigui amè i interessant pels companys-lectors-avaluadors.

En fi, ja només em queda donar-vos la benvinguda a la Wiki Unite-K 3.0.


Benvinguts companys de CTIC, esperem que us sigui interessant i atractiva.

Dades imatge: Welcome OPEN come in' sign board, ICHIRO, font: http://www.jupiterimages.es/Image/royaltyFree/103462554#Header

2 comentaris:

  1. Hola Gemma!!!

    Moltes gràcies per la dedicatòria. La veritat és que ha estat un plaer formar part d'aquest equip unitecari. Espero tornar a coincidir amb vosaltres, en algun altre treball del grau.

    No obstant, gràcies unitekes!!!!! Sou les millors!!

    ResponElimina
  2. Heu fet molt bona feina!
    La defensa del projecte us resultarà fàcil segur :)

    Psocòpter Jordi

    ResponElimina