dissabte, 11 de desembre del 2010

A PUNT D'ENTREGAR LA PAC3

Amb la data marcada al calendari, així estem treballant les unitekes.

Després de la valoració rebuda a la PAC2, que molt bé definia la Marta en la seva entrada ara ens trobem enmig d'un treball frenètic. Aquesta és una assignatura que es fa de mal repartir, passes d'un moments plàcids i de descans (entrades anteriors ho comenten) a moments de feinada que a vegades sembla inassolible.... però les unitekes tirem endavant les tasques amb ganes i amb les hores de feina que siguin necessàries. Crec que totes mantenim un compromís amb el treball encomanat i per això vull agrair a les meves companyes la seva implicació.


La PAC3 s'entregarà demà i ja tenim un esborrany de la wiki. Ara ens trobem en la fase de valoració i retocs finals. Entre totes farem les aportacions que ajudin a millorar un treball grupal tot utilitzant un espai de comunicació que té la wiki i que fins ara no havíem pensat a utilitzar, però que la Laura ens va suggerir molt encertadament.

Bé, després d'aquest moment de reflexió torno a la wiki, que com deia encara no l'hem enllestit del tot per l'entrega...


Ànims, que ja ens acostem a la meta!


Dades imatge:
Thumb tack on calendar, Tom Grill, http://www.gettyimages.es/detail/104566915/Photographers-Choice-RF

2 comentaris:

  1. Hola Gemma,

    Sí, la veritat és que l'ús de l'espai de discussió de la wiki ha estat una bona idea. Totes hem aportat les nostres visions en cada pàgina, i això ens ha ajudat a avançar més ràpidament.

    Ara... a continuar amb la PAC 4!!!!

    ResponElimina
  2. Encara anem aprenent coses noves! l'espai de discussió ha estat una bona eina per poder discutir sobre cada pàgina sense embolicar-nos massa!
    Gràcies per pensar-hi Laura!

    ResponElimina